Afficher le sujet - Nike Basketball Pas Cher
Abonnez-vous à notre page FacebookSuivez-nous sur TwitterSuivez-nous sur Google+ Flux RSS Ajoutez le calendrier des évènements à votre agenda

Nike Basketball Pas Cher

Pour rythmer toutes vos aventures en jeu et de la vie quotidienne !

Modérateur: Rédacteurs

Nike Basketball Pas Cher

Messagede biancojn » 27 Mai 2022, 08:18

Ez a Rattan és a Dark Iris utalásokat ad a múlt atmos Air Max 1 együttműködésére – mindkettő már korábban megjelent Vente Nike Basketball lábbelin. A lábujjnál leopárdmintás a velúr, míg a sarokban a zebra fekete-fehér csíkjai láthatók. Között egy barna színű külső ketrecben, míg a törtlila árnyalat elárasztja a belső teret.

Image

Mivel a Acheter Nike Basketball továbbra is mindenhol uralja a keményfa pályákat, egy újabb, gyerekeknek szóló exkluzív színvilággal a legkisebb karikákat is kiszolgálja. A törtfehér átveszi a felsőrész szintetikus bőr konstrukciójának nagy részét, míg a szürke, a piros és a sárga ütések a jobb és a bal cipő orrdobozában landolnak. Halvány lila szín kerül a keverékbe a vámpír közelében látható reteszelő hevedereken, valamint a belső bélésen.

A könyv a Nike Basketball Pas Cher ről és az NBA-játékokon való részvételéről talán bezárult, de a Nike még mindig készen áll arra, hogy új színeket hozzon ki a LeBron XX ünnepélyes megjelenéséig. A Los Angeles Lakers kapcsolatát tekintve a lila árnyalatok várhatók, de a Nike-nak ez a trükkje van, mivel a hangsúlyos színek más történetet sugallnak.

A KD 14-hez hasonlóan a Chaussures de Nike Basketball is sportruházati hangulatot igyekszik alacsonyabb szabással és külső kalitkával, de ami a teljesítményt illeti, sok közös elem átkerült a KD 15-ből. A talp valószínűleg teljes egészében lesz -Length Zoom strobile, valamint dupla halmozott zónák a nagyobb ugrálás érdekében, míg a külső ketrec zárként működik. A Presto-ihlette lábközép pántot eltávolították. míg a sarok elegánsan formált megjelenést kölcsönöz.

A Nike Basketball Hommes/Femmes „Mambacita” hivatalosan sehol nem került kereskedelmi forgalomba, és a megjelenést sem erősítették meg. Az itt látható cipők fotóit @brandon1an, egy Twitter-felhasználó szivárogtatta ki, aki a cipőkereskedők belső szervereit kaparja meg, hogy újonnan feltöltött fényképeket keressen. A kiszivárgott fotók a brit székhelyű Foot Patroltól származtak, amely egykor egy független tornacipő-butik volt, amely most a Size? esernyő.

www.all-newshoe.com
biancojn
 
Messages: 6
Inscription: 27 Mai 2022, 08:11

Retourner vers Musique

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité

  • Utilisez l'adresse suivante pour accéder au calendrier des évènements depuis d'autres applications. Copiez l'adresse et collez-la dans n'importe quelle application de type agenda prenant en charge le format iCal.
cron